Monday, November 22, 2010

::PeLamInKu InDaH::

ehemmm2.. hek2 tibe2 jer hari ni gatal terfikir tentang pelamin... aku sure, korang mesti akan teruja tgok pelamin2 sepanjang korang pegi majlis kawen orang laen, ataupon pelamin korang sendiri kan3??? hehe.. anyway, ade beberapa  contoh pelamin yang aku nak share kat sini..ni semue aku cari je..bkn aku yang wat...aihh, harap2lah pelamin aku nanti cHANTEKK..!!err..haha tetibe jer! oleh itu,layann......



yang ni..kalau nakkan tema maroon, atau merah..nampak cam grand jgak la kan..huu~


pergghh..pelamin purple ( favourite colour!) haha..kalau aku yang naek ats ni, tak turun2 dah laa...


yang ni pon cantik bagi aku... putih suci gitu...


yang ni tema hitam..walau nampak suram.. tapi ade tarikan...


yang ni cantek...macam kat istane jer hiasannye..biasenye pelamin asyik warne emas, perak la.. ni hitam! woww..


ni kalu buat majlis kat padang atau dataran da ckup grand dah ni..


yang ni memang meriah giler... suke sangat... putih lagik...


so simple but interesting kan....???


ni kalau nak wat majlis kat dewan, memang kene banyak lighting..baru meriah camni....


errkkk...!! aihh.. yang ni bukan pelamin! 
LIMITED EDITION!!!haha

hmmm... amacam?? best tak tgok plamin2..?? kalu tak best, wat sendirik!!huahuahua.. so, harap, dapatlah membantu korang berangan pelamin korang nanti...haha  jangan lupe ajak plak!!=)

No comments:

Post a Comment

~tInGg!!