Saturday, December 11, 2010

bAbY....

huh.. aku baru terbace pasal kes buang bayi yang terbaru dan buat kesekian kalinya... aduh... sedihnyee.... knapelah diorang yang melakukan perbuatan terlarang ni tak bagi aku je baby tuh??? diorang tak taw ke ramai pasangan sampai bercerai berai coz takleh nak sambung keturunan?? huh!! sayu hati aku melihat anak2 yang tak bersalah ni, yang masih merah lagi.. dibuang macam sampah tanpa belas kasihan.... kalu malu sangat,paling tidak... letakkan lah anak tu kat depan rumah orang2 yang boleh dipercayai ke... yang boleh bela bayi tuh... jangan lah mudah2 je nak buang.... aduh..... nauzubillah... aku harap sangat  para visitors yang singgah kat blog aku ni, dapat menyebarkan kepada followers korang agar jauhilah perkara yang dekat kepada maksiat...agar masalah macam ni takkan wujud lagi... jangan tunggu Allah turunkan bala pada umat manusia baru nak menyesal....nauzubillah.... aku tiap kali bace pasal kes2 camni, confirm2 aku menanges! aku bukannye mudah nak menanges taw!tapi bayangkanlah.....




bayi ni dijumpai atas rumput dalam keadaan yang amat menyedihkan..


yang ni dah digigit serangga...


yang nii.........

TIDAKKAH MEREKA SEPATUTNYA MENERUSKAN HIDUP MEREKA YANG BARU......????






kalau korang nak taw, ni antare gambar2 yang paling tak terok aku ambil... takot plak para visitors terkejot gler plak bile tgok gambar2 yang dahsyat.... aduhh... tapi same2lah kite hentikan BABY DUMPING ni!! makin deras air mate aku tulis post ni lame2...isk3..='(


No comments:

Post a Comment

~tInGg!!