Friday, December 17, 2010

bErCuTi Di kLaTe II

hurmm... lamenye aku tak update blog... slame tu jgak la aku rndu nak intai blog2 followers aku yang best tuh! anyway, thanks 4 all my new followers! u all memang best!! aku x la lame pegi klantan baru2 ni... tapi aku ade pengalaman baru lah.. lucu plak teringatkan peristiwe bile nak konvoi...xckup driver... secara automatiknye..aku dilantik menjadi driver dari manal ke Felda Berala..eh2.. Peralaa..ermm.. tak silap aku lah, name tempat die cenggitu..hek2 bapaklah adventure pejalanan kami...berbukit bukau...!! tak sangke aku bleh drive ke situ!! curam sgguh bukit2 yang kena daki tuh... main break ngan minyak je la keje aku... huh tapi on da way pejalanan.. kitorang lepak2 kat pantai kat dungun... besttt.!!










2 comments:

~tInGg!!