Monday, December 6, 2010

dAlAm FiTtInG rOoM aNdA aDe hIdDeN cAmErA???

Kepada semua GIRLS terutamenye... aku nak share satu notes yang aku ambil dari slah satu blog my beloved follower..! wah.. aku bace notes ni naik seram plak.. huh.. kenapalah manusia suke berbuat kejam terhadap kaum wanita?? boleh plak letak kamera dalam bilik test pakaian... adoii...


okeyh.. see this..!

ladies....plz alert ya.. !
Di depan bilik persalinan, ambil telefon bimbit anda dan pastikan yang anda boleh membuat panggilan. (maksudnya..mesti ada kredit tau)


Then, dalam bilik persalinan anda perlu buat panggilan. (call lah sesiapa pun)
Jika anda tidak boleh membuat satu panggilan, ini bermakna terdapat satu kamera tersembunyi didalam bilik tersebut.
Ini disebabkaa gangguan optik gentian semasa perpindahan isyarat
Segera lah anda keluar dari situ ya..
kang tak pasal² pulak picture @ video anda menukar pakaian tersebar..

huh! geram kan kalu bace ni?? err.. ape? xgeramm??hak2 haisshh.. korang memang la.... cobet baru taww..huhu So, hati2 lah taw... kite sebagai pompuan tak nak lah kena khianat sekejam ni kan..


p/s: kredit to miss LILY 4 da gOoD tIpS!! mmuuahh!!=p

2 comments:

  1. argh...tkt nye......
    bgs la tip niey....em..hrp kite dpt jge maruah kite bersame2 kn....
    p/s: eima follow back ye...:) ♥

    ReplyDelete
  2. tu lah kan...sngat menakotkn.. harap2 keaiban kite terpelihara..=)

    ReplyDelete

~tInGg!!