Wednesday, January 26, 2011

~LaMaRaN dItErImA???

Alhamdulillah...akhirnya segalanya hampir menuju ke fasa2 terakhir... setelah berpenat lelah memerah otak memikirkan lamaran ini... akhirnya Allah telah mendengar doaku... Dia telah mengurniakan keputusan terbaek untukku, sebagaimana yg ak harapkan.. ALHAMDULILLAH.. kini, tinggallah langkah2 terakhirku untuk ke fasa penghabisan... smoga segalanya berjalan lancar...amin...;)


err.. sebenarnye lamaran yg ak maksudkn tuh adelah kertas kerja ke Sabah untuk Program Teroka Budaya dan Bahasa kelas aku lah..ahaha jgn mara haa~ so, skrang, pengarah dah bagi green light@kelulusan.. barulah aku lena dalam tidurku... korg taw x betapa siksenye jiwe apabila sesuatu proposal mengambil terlalu lama mase untuk diluluskan?? muka ak dah tebal gler kuar masok bilek pngarah dan ketua jabatan, menghadap mereka untuk memohon kelulusan...aisshh.. tapi bukan itu yg ak ungkitkn,, cuma kepuasannya jelas terasa kini coz dah diluluskan! haa~ ni sume mentor ak punye pasal..suruh ak plak jadik S/U.. kang tak pasal2 ak semakin famous ngan tittle GK(Gila Kuasa.. okeyh!)hahaha but, never mind...ilmu yg ak dapat xsetanding dgn ejekan mereka ye tuan2 dan puan2.. ak dah kebal dgn semua ni.. biaselah, manusia...macam2 ragamnye bukan?? be positive n optimis!yeaahh.. ade aku kesah??hahaha =P


So, langkah2 terakhirku adalah proses surat menyurat untuk ak faks pade skolah2 yg akn kami jadikan lokasi kajian..huaa.. pengalamn ini sebenarnye membuatkan ak sangat excited coz ak xpernah lg buat kertas kerja yg melibatkn perjalanan yg jauh..kena fikir flight bagai...yg pernah ak buat hanyalah kertas kerja Sukan & Rekreasi or yg lain tapi still untuk program PJ...owh, sgt memalukan bukan? *korg gelakkan aku kan?? hah silelah gelak puas2!ahaks 


Sebelum balek esk, ak kena settlekan proses faks tersebut serta permohonan bas untk ke KLIA..almaklumlah, walau kitorang duk tepi airport..still gak nak naek bas ke KLIA..jimat...haha dan lastly...booking tiket flight dari KLIA ke Kota Kinabalu..then FINISH!!! ALHAMDULILLAH...;) Smoga apa yang diharapkan berjalan lancar... Trime kasih kepada pengarah IPG Kota Bharu, semua pensyarah di Jabatan Pengajian Melayu, sahabat2 aku yg sentiase membantu, serta warga HEP yg memg sporting dari biase sepanjang ak mengendalikan kertas kerja ini...huaaa~ smoga Allah membalas budi serta mempermudahkan urusan kalian..aminn..<3<3<3


No comments:

Post a Comment

~tInGg!!