Sunday, March 13, 2011

~NoStAlGiA NOKIA 3120 classsic



Nampak tak ape tu u alls?? aishh.. takkan ler tak nampak gi kowt.. ak dah abes perli dah ni...ngeh3 *punyer besor gambo aku letak!ngeee

anyway, entry kali ni, ak nak share 1 nostalgia dalam hidop aku! hik3 ni lah handset kesayangan aku... korang mesti nk gelakkan aku coz tak pkai henset maju2 kan..tak leh "touch2" gitu.. aiseh! ney mak nak mara ney..* nada nyah! ekeke actually, hanset ni manyak nostalgia taw.. hanset ni ABAH yg bagi...my first hanset lah !hek3 ;) * al maklum ler..sebelum ni, ak pakai hanset turun temuron je!ahaks walau dah bertaun2 aku pakai, tapi aku still jage, sayang wooo! tak kesah ape orang nak kate@kutok agaga, ciap tukar2 housing u alls..hihihi kellas gituww..nyiahahaha

Penah 1 hari tuh, ak jalan2..n salah sorang sahabat aku cakap, 

"weh, dah bangge kesian sangat lah aku tgok kau pakai hanset ni.."

wakaka aku wat derk jer... n dengan tindakan refleksinye, die pegi mintak tukar housing ngan 1 kedai tuh..pink tros hanset ak!agagaga tapi, yg hampehnye, abang kat kedai tuh bleh gelak2kan kitorang dengan jayanye!grrrr!!coz nk chantek2 kan jugak "hanset yg telah dimamah usia" nehh...caittt!!huhu

Anyway, setiap orang ade nostalgia masing2..aku pasti, korang jugak ade nostalgia tersendiri..terpulang pade masing2, nak jage nostalgia u alls macam mane rite? yang penting,,,,

ADE AKU KESAH???nyiahaha ;)



3 comments:

  1. hahaha...

    nie pn model fon saye..
    n yet..i still use it..
    x terfkir na tuka ag..byk kisah sepanjang gune fon nie..

    :)

    ReplyDelete
  2. farsyateni: yes3! kite geng kan2..hehehe thnks ziarah ea...;)

    ReplyDelete

~tInGg!!