Wednesday, March 16, 2011

~sAyE gUmBiRe Di RuMaH ;)

Hye u alls ! aku taw, korang mesti sihat semue kan...hehehe aku taw lah, sbab tuh bole bukak lappy@lap top sekali gus berblogging kan...kantoii~ ngeh3 owh ya ! harini aku xtaw nk wat entry pasal apa..tapi tgan ni gatai nak tulih jugak kat entry...tah pape an?? aku takot2 ada yg rindu kat aku plak, kalu tak wat entry baru....ngeh3 *prasan!! (>___<) okeyh2, aku saje2 je nak share ape2 disekeliling aku wat mase nih ngan korang...boley ka gitu??huhu so, ak share sket lah gambar2 yg ak edit tah pape nih...ngeh3..



tu diaa~ "Jannatul Raudhah" hah ! u alls...ni taman kesayangan mak ngan abah aku... act, ak dah pernah kenalkan tempat nih kat blog ni, tapi ak sendirik pon addicted ngan taman n pokok2 abah nih...tenang taw kalu ade kat sini... tu pasal ak perkenalkan sekali lagi..nyiahaha~ ;P

Biasenye, bile petang sket, lagi redup kat sini, nyaman...sejuk... kalu baring kat kerusi tepi air terjun nih sambil dengar bunyi air mengalir..memg sangat damai taw... sukew3! kadang2 siap tertido..sedar2 kuceng2 aku giget ibu jari kaki, xpon naek atas perot! huh kacau daun tol ! ;)


nih, suasana hujan..sejjjjuuukkkk...hihihi tgok ler...rumah aku, rumah kampong...tapi ak tetap suke suasana gini...banyak pokok, tak panas...kalu kat Kota Bharu@ tmpat aku blajar..panas sgt, kejap jer muke ak burn...meraa sepanjang mase~


hahaha...yang nih, tak da kaitan pown ngan scenery umah aku, aku cuma nak fokus kete tgah2 ujan tuh ! nih lah salah satu teknik anak yang sangat malas mencuci kete...ngeh3 ak biaq keta tgah2 ujan sat, pastuh baru senang sket nk cuci! tak ler kotoq sangat! wahaha ok, ak taw ak rajin amat  m.a.l.a.s ann..ngeh3 ;P standard,,! 

*psstt... sapa2 yg nak kawen ngan cheq, mesti taw yg cheq ni "RAJIN" noo... yuhhuuu~ ;)



2 comments:

  1. tuh ler..musim ujan ni...nyway, thnks kat LYAfrina coz sudi singgah walau ujan2 ni..ngeh3~ ;)

    ReplyDelete

~tInGg!!