Sunday, March 27, 2011

~SeKoLaH dUnIa SeOrAnG gUrU,,,~

HYE u alls! fuhhh.... banyak benor sawang kat cni....lame tak update...sory ler..busy sguh minggu SBE ni...hahaha ape? SBE tuh ape?? haa~ meh cheq habaq mai noo~ hihihi SBE tu...School Base Experience...macam praktikal lah bagi bakal2 cekgu macam aku neyh...so, kene lah pergi skolah ( act skolah mak aku!ahahaha)  seminggu...tgok keadaan, persekitaran, cara pengajaran, tgok cekgu2 single kat sekolah tuh..ehhh22  ahaks!! gurau jep yg last tuh..ak dah kawen yep...ngehh3 ;P So, sepanjang kat sekolah SK SINAR MUTIARA, PEKAN...ak memang suke giler ah...coz ak memg sangat suke budak2 tahap gaban!agagaga chomellll taw u allss...so, senang la keje aku...budak2 neyh...kite kene taw nak men emosi n psikO diorang neyh...bagi aku,..kanak2 nih memang ibarat air..dekat ngan diorang, bermakne aku akn lebey tenang n sejukk...percayelah...so, bayangkan aku akan bertemu mereka sampai pencen! sukew3!!huhu makin dekat ketenangan itu dgn aku,,, btul cakap mak aku...jadik cekgu...bkn untuk nk dapat keje tetap..or nak dpt gaji tetap...tapi, jadik cekgu kene ikhlas dan betul2 minat...baru tak tersiksa!;) ThAnKs MaK!!


lastly, layan ler pictures2 yg sempat aku amek ni yer...



perhimpunan pagi!hihi 
arahan pengawas: "hands up, hands down..!" ;P


bersungguh2 Daniel nak jawab soklan CEKGU LILI!!agagaga


my students...(>___<)


hahahaha...kamera punyer pasal.....;)


kanak2 Pra Sekolah..sangat manja dan menghiburkan hati!!suke sangat3!!;)
p/s: teringat perkataan pertama yang diorang panggil mase masok klas pra neyh, 
" shhhh~ UMI datang...."nyiahahaha  COMEL taww...;)


handle persembahan untuk Majlis Perpisahan Guru Besar punyer!!ehehehe


Program Bacalah Sayang...sempoii!!;)


cEkGu LiLi with 1 Arif....;)





dapat surat cinta dari budak2 pemulihan! terima kasih sayangs2 cekgu sekelian! cekgu sangat menghargainye!! LOVE U ALLS sangat2!  ;)....

2 comments:

~tInGg!!