Wednesday, May 4, 2011

MeMoRiEs In SaBaH bOrNeO! ;)

hYe  u alls! sihat ke? hehe lame jugak ler elly tak merapu + berjampi serapah di sini…maaf yer.. keadaan terlalu busy.. sampaikan nak makan pon tak sempat *sile percaye ok! agaga  ok2 u alls… harini elly nak kongsi ler serba BANYAK pengalaman elly sepanjang di SABAH BORNEO baru2 ni.. ape? buat apa pergi Sabah? sebabnye..

suke ati I lah..!?nyiahaha jangan marah naa~ ;P

 ok2..haa.. meh cek nak habaq mai sat noo~ cek pegi sana sempena PROGRAM TEROKA BUDAYA DAN BAHASA… semua budak kelas cek pegi…sekali ngan mentor kami pon pegi… sangat happening dan meninggalkan pengalaman pahit+manis+masin yang amatlah B.E.R.M.A.K.N.A buat diri cek n all the PSV members..*apsal speaking KEDAH ni??hisshh..ngaa~

So, u alls please enjoy all the pictures & *sile jeles ok!lalalala~ ;P


segalanya bermula di sini....




with my lovely mira!;)




langkah menuju kejayaan..nyiahaha~



with my sayangs, iza mucuk!;P



with my all my friends at "LADANG SABAH TEA"



with IPG KAMPUS GAYA members...;)



snap2 pic dalam flight...;)



lunch sponsored by KETUA MENTERI SABAH..tq yaww!;)



shopping tyme...! *eiiiii geli tgok gamat!!



first tyme joget...JOGET KELANTAN di BORNEO SABAH!


All the sporting IPG KAMPUS GAYA members!



ikan di kaki.........



SABAH TEA lagi...dan lagi....



MOUNT KINABALU yg dilitupi kabus tebal....



kami adalah K.A.M.I...!



all my sayangs!! siti, ija, fawwah!;P



my hubbies....mek fawah n mek lass!;P



my soul...............tq alls!!



with CYRILL and KAS ELA...and other members from GAYA...sweet bangat!;)



preparation.....



BIG smile for U!;) PEACE...!


Buat semua sahabat seangkatan BM/PJ/PSV ambilan Januari 2011..
Semoga ukhuwah antara kita yang telah terbina kian terjalin erat bersama hati-hati yang ikhlas hingga keakhirnya…


* p/s: THANKS a lot to orang-orang SABAH yang menyambut kami di sana... especially IPG KAMPUS GAYA & IPG KAMPUS KENINGAU...! jemputlah ke kota bharu pula yer....;)

No comments:

Post a Comment

~tInGg!!