Friday, May 27, 2011

SlAmAt BeRtUnAnG, sAyAnG!

Haaiii u alls! hihi lame dah tak borak2 ngan u alls an..sowi3.. busy gler sejak pegi sabah aritu... pas minggu gi sabah tuh, ade BIG@ outdoor plak, then dah exam week... penat fizikal n mental wooo..anyway alhamdulillah...everything is allrite..! n harini, bermulelah cuti 3 minggu aku!yeeaaaay! suke lah jadik cekgu kalu macam ni....ahahaha banyak cuti, moley maen2...tak payah study..lalala~ okeh2 stret to da point n dun belok2..i would like to wish....

SELAMAT BERTUNANG KEPADA 
NURUL SHAEIDAH & HAFFIE FIDAUS 

yang akan melangsungkan pertunangan mereka esok! tahniah ye kazen.. smoge berkekalan ke anak cucu...4 ur information, ni kazen paling rapat ngan aku...sampai nenek, n mak kitorang panggil kitorang "MUNCONG"! ak pon tak paham knape mesti gelaran sebegitu yg diberikan.. tapi, apepon.. ADE AKU KESAH?? ahaks akhirnye ko bertunang dulu pade aku ek? cess..haha kitorang ni banyak persamaan taw, macam kembar pon ade... dari kecik, kitorang minat menda yang same...pakaian, makanan, minuman, permainan, cite2... dulu kitorang memang cite2 nak jadik cekgu n insyaAllah ak bakal cekgu then idah, kazen ak tuh dah jadik cekgu da ponn.. cekgu tadika! kire fair n square lah kan... cekgu gak ann...ngeh3  n then 1 lagik yg kami punye persamaan, sekarang dengan secare tidak sengajenye name tunang die pon same ngan name bakal tunang aku! cehhhh..! ade "firdaus" gak
*der....ko xbleh pilih org yg name laen dr pakwe ak ke der??? ahaks 

*anyway, i know, my firdaus is da best 4 ever n ever!nyiahaha (^___^)

No comments:

Post a Comment

~tInGg!!