Thursday, July 7, 2011

target??

Assalamualaikum w.b.t & hai alls! ada sihat ka?? lame tak write2 kat u alls an..hehe sorry, coz dok busy suaikan diri dgn rumah baru...jadi banyak la pulak yg nak disuaikan dgn diri..so far, sangat seronok & terasa bebas dari dok asrama..Alhamdulillah... ye lah, dulu kat mrsm pon dah 5 tahon dok asrama...masok sini lagik kene dok asrama 2 taon..dahsyat gak lerr..ngeh3

So, sekarang dah sem baru, kesibukan pon semakin berada di tahap sibuk yang melampau !nyiahaha jadi, kene lebih serius la blajar... Alhamdulillah.. result sem  the latest masih melepasi target.. syukur sangat2.. dan untuk sem ni kene ubah lah & aim for the new target,, hopefully, dapatlah capai anugerah pengarah sem ni which is around 3.75 above !..aminn

tak ade niat lain kalu dapat tinggi ni melainkan nak hadiahkan kejayaan ni pade mak & abah...! InsyaAllah..
 Tak salah kite letakkan satu target dalam hidup kite, yang penting NIAT kena selalu betul dan LILLAHITAALA.. dalam study ni, jangan lupa Allah, jage hbungan dgan manusia..dgan alam sekeliling..barulah berkat & insyaAllah sentiase didoakan.. one more thing, jangan KEDEKUT ILMU !yup, yang ni memang pantang sangat2 okay..be nice to others & Allah will be nice to YOU! is that rite guys?? (^___^)

So, nak letak target baru ni.. BISMILLAHHIRRAHMANIRRAHIM..

  • PPISMP SEMESTER 1
  • TARGET = 3.50
  • RESULT = 3.59

  • PPISMP SEMESTER 2
  • TARGET = 3.50
  • RESULT = 3.45

  • PPISMP SEMESTER 3
  • TARGET = 3.70
  • RESULT = 3.72

  • PISMP SEMESTER 1  
  • TARGET = 3.72 ABOVE
  • RESULT = 3.74

*TaRgEt fOr PISMP SeMeStEr 2 = 3.8 ABOVE ! InsyaAllah...


Semoga segalanya diredhai dan dimakbulkan Allah.. kita hanya merancang, tapi Allah yang menentukan...insyaAllah.. 

ok dah, bubye !


No comments:

Post a Comment

~tInGg!!