Friday, August 19, 2011

~pEnGhIjRahAn iTu,,,

Assalamaulaikum semua !slamat berpuase..slamat sejahtera...ngeee~

 Harini terlebey rajin plak kan...make ak pon tulis lah entry...huhu 
haa~ harini, aku nak story mOrRY sket pasal sebuah 'penghijrahan' yang telah pon aku buwat secara drastiknye!ngeh3 *padahal tukar phone je pown..haha eleyyh jangan nak jeles eak..!;P hihi 

di saat manusia tengah mengagung2kan phone touchscreen, ipad, iphone, ilove u~ haha  aku sorang je baru nak pakai phone slaid! see...? ketinggalan zaman bukan? owh itu tak jadik masalah lah kan... ak bukan minat sangat dengan phone...janji boley kol & msg my laling mama & papa sudeyy..kan3??hukhuk kalau dulu aku asyik pakai phone nokia je..tapi sekarang ak dah pandai berjinak2 dengan sony ericson..ehehe alah, bukan ape, saje tukar angin org kate... 

tu pown kalu ikot hati, memg tak maw tukar...hs nokia yang lame ni abah yang belikan taw~ dan aku adelah seorang anak yg secara automatiknya amat menyayangi apa2 saje yg mak & abah hadiahkan sampaikan macam kedekut taik idung masin pon ade coz tepon dah nazak giler pon sayang g nak tukar... henset nokia aku tuh menghembuskan nafas terakhir beliau baru2 ni sebelum aku balek kota bharu..cess! goram eden..maka, terpaksalah aku mencari penggantinya yang baru seterusnya berkahwen dengan mr sony pulekk...hahaha terhiburkah anda semua dengar cerita aku neyyh?? what??! tak pon?? never mind.. 
do I care?;PPhihi 
btw, thanks sebab sudi singgah n bace entry2 cabok aku kat teratak comot aku ney...sehingga ketemu lagik kawan2..! selamat berbuka ya !;))

piCs untOk dilayan~~ ;)



ini dia NoKiA 3120C- PhOnE kEsAyAnGaNkU dalam nostalgia~ngeee


okEyH~ yang ini PENGHJIJRAHAN BARU SAYE. sekian.   ;)

No comments:

Post a Comment

~tInGg!!