Saturday, December 31, 2011

sElAmAt TaHuN bArU, 2012 !!!!

Assalamualaikum & hai alls ! sihat kah ?? wow ! harini dah 31 Disember 2011 rupenye...make berakhir sudah tahon 2011.. esok, bermulelah tahun baru & ramailah yang akan buat azam baru.. harap2 azam korang sume baik2 lah no~~ jangan macam2....hahaha aku?? hmm.. aku berazam pade tahon depan nak jadik lebih baik dari tahon2 yang sebelum ni...bagi aku, tahun 2011 ni banyak sangat mengajar aku tentang kehidupan.... ade yang pahit... ade yang manis... yang pasti, 2011 telah mematangkan aku sebagai seorang AKU...;) so, harapnye, aku dapatlah mencapai impian untuk jadi yg LEBIH BAEK  pade tahon hadapan... 

result Sem 2 pon masih tak taw lagi... nanti balik maktab baru leh taw...cuaakkk !! tapi xpe lah, aku redha... aku dah usaha kan...tawakal je lah...ALLAH pasti tahu ape yg terbaik & layak untuk aku....insyaAllah... So, everyone.. aku nak mintak maaf banyak2 lah kalu sepanjang aku berblogging ni banyak plak yang menyentuh hati & perasaan u alls..membuatkan u alls terase n sebagainye.. aku mintak ampun banyak2 lah ye... biaselah, blog bagi aku adelah sebahagian daripada diari hidup aku kot.. jadinye, kat sinilah aku meluahkan rase.. so, sori yang amatlah pade yang terasa sampai sekarang...eh2 jap2 !! ade ke aku mengumpat dalam ni ??nyiahahaha ;P okay alls, selamat memulakan tahun baru dengan azam dan hati yang penuh mengharapkan keredhaan ALLAH.. kumpulkanlah amalan2 selagi masih ade kesempatan kerana kite semua tak tahu MATI TU BILA... 

WELCOME TO 2012, ALLS !!! ;)

Monday, December 12, 2011

mY SiS biG DaY...;)

Assalamualaikum.w.b.t  & salam kasih sayang untuk semue bloggers yg masih setia jengOk aku kat sini...walau blog ni dah berabad lamenye tak diHUPDATE ! tapi korang stil gak tanye2 kan bile lah aku nah update..n now, i come to make it true..nyiahaha berterabur abis kan ayat aku..so, without wasting any money..eh2!  TIME wokeh..aku nak teruskan entry KHAS & TERISTIMEWA buat KAKANDA terCHENTA, LAILI HANISAH AWALUDIN aku yang telah selamat diijabkabulkan sabtu lepas dengan AHMED SUHAIL KHALID (abg ipar yg ditunggu2 sejak 10 tahOn lalu !;P )...tuh pasal ler aku asyik busy der...banyak yang perlu ditolong uruskan memandangkan kakak aku ni tak pernah berkire ngan aku...so, i think only this last opportunities that i can take and give all my cooperations towards my beloved sis ever to make their wedding more WONDERFULLLLL !hehe
So kak, this is for u dear..and also for my brother in law..

Welcome to our family....;)



saat lafaz sakinah..


Alhamdulillah..segalanya telah termaterai..


HALAL wokeh..kau ade??? hahaha


aishh..alang2 dah halal kan...skali lagikkk ;P


Hang Tuah kannn...??? *tibe2 teringat iklan KIT-KAT!


Perarakan pengantin...


menuju gerbang SYURGA..;)


Hari INDAH itu...


Bersama mak & ayah mentua kakak...covernyerr..alalalala;P


"Acara Penutup" khas buat Pengantin Baru !!! padan muke u alls ;PPP


err...ni apehal lak ? next TOP MODEL ke ?hahaha

Akhir kate, SELAMAT PENGANTIN BARU buat kakak tersayang & abg iparku..semoga berbahagia hinggake syurga..setelah 10 tahun bercinte, akhirnye ke plamin jugak u alls ann..

TAHNIAH SAYANGS!;)

~tInGg!!