Saturday, December 31, 2011

sElAmAt TaHuN bArU, 2012 !!!!

Assalamualaikum & hai alls ! sihat kah ?? wow ! harini dah 31 Disember 2011 rupenye...make berakhir sudah tahon 2011.. esok, bermulelah tahun baru & ramailah yang akan buat azam baru.. harap2 azam korang sume baik2 lah no~~ jangan macam2....hahaha aku?? hmm.. aku berazam pade tahon depan nak jadik lebih baik dari tahon2 yang sebelum ni...bagi aku, tahun 2011 ni banyak sangat mengajar aku tentang kehidupan.... ade yang pahit... ade yang manis... yang pasti, 2011 telah mematangkan aku sebagai seorang AKU...;) so, harapnye, aku dapatlah mencapai impian untuk jadi yg LEBIH BAEK  pade tahon hadapan... 

result Sem 2 pon masih tak taw lagi... nanti balik maktab baru leh taw...cuaakkk !! tapi xpe lah, aku redha... aku dah usaha kan...tawakal je lah...ALLAH pasti tahu ape yg terbaik & layak untuk aku....insyaAllah... So, everyone.. aku nak mintak maaf banyak2 lah kalu sepanjang aku berblogging ni banyak plak yang menyentuh hati & perasaan u alls..membuatkan u alls terase n sebagainye.. aku mintak ampun banyak2 lah ye... biaselah, blog bagi aku adelah sebahagian daripada diari hidup aku kot.. jadinye, kat sinilah aku meluahkan rase.. so, sori yang amatlah pade yang terasa sampai sekarang...eh2 jap2 !! ade ke aku mengumpat dalam ni ??nyiahahaha ;P okay alls, selamat memulakan tahun baru dengan azam dan hati yang penuh mengharapkan keredhaan ALLAH.. kumpulkanlah amalan2 selagi masih ade kesempatan kerana kite semua tak tahu MATI TU BILA... 

WELCOME TO 2012, ALLS !!! ;)

No comments:

Post a Comment

~tInGg!!